ردیابی تاریخ کهکشان راه شیری با استفاده از عمر ستارگان





























نگاهی به فراسوی آسمان

دانشمندان با مطالعه سن ستارگان رویکرد نوینی را برای ردیابی تاریخ کهکشان راه شیری ارائه دادند.
به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دانستن سن یک ستاره برای پی بردن به چگونگی شکل‌گیری کهکشان راه شیری میلیاردها سال قبل از کهکشان‌های کوچکتر حائز اهمیت است.
«جیسون کالیاری» از موسسه علوم تلسکوپ فضایی و دانشگاه جان‌هاپکینز رویکرد جدیدی را برای کشف گواهی تولد یک ستاره ارائه داده است.
وی با استفاده از یک تکنیک جدید،آثار سوخته ستارگانی خورشید مانند به نام کوتوله‌های سفید واقع در بخش درونی هاله کهکشان راه شیری را مورد بررسی قرار داده است. این هاله ابری کروی و حاوی ستارگان محصورکننده صفحه کهکشان ماست.
بر اساس یافته‌های این دانشمند، 11.5 میلیارد سال از عمر این ستارگان که از نخستین نسل ستارگان کهکشان راه شیری جوان‌ترند، می‌گذرد. آن‌ها بیش از دو میلیارد سال پس از تولد جهان شکل یافتند.
مطالعات این دانشمند، این ایده در حال ظهور را که هاله کهکشان ما از ساختار لایه کیک تشکیل شده و طی مراحلی و در طول بیش از میلیاردها سال شکل گرفته، تقویت می‌کند.
وی می‌گوید: هاله کهکشان راه شیری نخستین شکارگاهی است که در آن می‌توان مطالعات قدیمی در خصوص هنگام و چگونگی فرایندهای تجمع کهکشانی را صورت داد.

منبع:هوپا


نوشته شده در یک شنبه 21 خرداد 1391برچسب:,ساعت توسط احسان|


آخرين مطالب
Design By : Pars Skin