درباره وبلاگ


نجوم را بیاموزید ولی فقط برای شناخت بهتر خداوند ............
آخرین مطالب
پيوندها
نويسندگان


آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 24
بازدید دیروز : 27
بازدید هفته : 51
بازدید ماه : 1100
بازدید کل : 129956
تعداد مطالب : 1119
تعداد نظرات : 22
تعداد آنلاین : 1

نگاهی به فراسوی آسمان




 

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تشریح وضعیت ماهواره مصباح 2 و رصد یک که توسط محققان کشور طراحی شده اند گفت: ماهواره مصباح دو آماده پرتاب است اما شاید باید مدتی منتظر پرتاب این ماهواره بمانیم چرا که قبل از آن پرتاب های دیگری را برنامه ریزی کرده ایم.

رضا تقی پور  در مورد آخرین وضعیت دو ماهواره مهم کشور گفت: هم اکنون برخی از این ماهواره ها که مراحل طراحی آنها به اتمام رسیده در حال ساخت هستند.




ادامه مطلب ...


یک شنبه 29 آبان 1390برچسب:, :: ::  نويسنده : احسان

در استوای یاپتوس، قمر زحل، دیواره‌ای عظیم به ارتفاع 20 کیلومتر و درازای 1600 کیلومتر وجود دارد. دانشمندان حدس می‌زنند این دیواره از برخورد حلقه‌های گردوخاک و یخ به سطح این قمر تشکیل شده است.

به گزارش بی‌بی‌سی، رشته‌کوه‌های عجیبی که روی استوای قمر یاپتوس به دور آن کشیده شده، تاکنون بحث‌های زیادی را برانگیخته است. این دیواره یخی که نزدیک به 20 کیلومتر ارتفاع و 1600 کیلومتر طول دارد، در سال 2004 / 1383 کشف شد؛ اما از آن زمان تاکنون دانشمندان نتوانسته‌اند توضیح قانع‌کننده‌ای در مورد منشاء پیدایش این رشته‌کوه ارائه دهند.




ادامه مطلب ...


یک شنبه 29 آبان 1390برچسب:, :: ::  نويسنده : احسان

آیا می خواهی نام ات در فهرست کسانی باشد که به نمایندگی از زمین برای یافتن سیاره دیگر شبیه زمین به فضا فرستاده شود؟ پس همین اکنون با استفاده ازسایت مخصوص 

سایت رسمی کپلر

  نام خود روی یک  dvd ثبت کن که در سفینه فضایی کپلر نصب شده و به فضا فرستاده می شود. بعد از ثبت نام یک تصدیق نامه به شما داده می شود که آن را می توانید از طریق پرینتر چاپ کنید. در ضمن توصیه می شود که خود تصدیق نامه را در کمپیوتر خود حفظ کنید.



ادامه مطلب ...


پنج شنبه 26 آبان 1390برچسب:, :: ::  نويسنده : احسان
خلاصه مقاله
آنتن وسيله‌اي براي انتقال امواج راديويي به محيط و همچنين دريافت آنها از محيط
 
 
اطراف است. به جز چند ماهواره غيرفعال كه در دهه‌هاي اول عصر فضا فقط براي بازتابش امواج راديويي به فضا فرستاده شدند، تمام ماهواره‌ها و فضاپيماهايي كه بشر تاكنون به فضا فرستاده است، داراي آنتن بوده‌اند. آنتن بخشي از زيرسامانه مخابراتي ماهواره به‌حساب مي‌آيد. امروزه آنتن‌هاي زميني دريافت اطلاعات از ماهواره در اندازه‌ها و شكل‌هاي گوناگون موجود هستند.

 



ادامه مطلب ...


پنج شنبه 26 آبان 1390برچسب:, :: ::  نويسنده : احسان

خلاصه مقاله: ماهواره مخابراتي (كه به طور مختصر، كام‌ست خوانده مي‌شود)، قمري مصنوعي است كه با هدف دريافت، تقويت و ارسال مجدد طيف راديويي از محدوده امواج الكترومغناطيس به فضا فرستاده مي‌شود. ماهواره‌هاي مخابراتي معمولاً در مدار زمين‌ثابت (ژئو) و يا مدار مولنيا قرار مي‌گيرند، اما در سامانه‌هاي مخابراتي جديد، ناوگان‌هاي از ماهواره‌هاي مستقر در مدارهاي كم‌ارتفاع زميني (لئو) نيز در زمينه مخابرات فعاليت مي‌كنند. مخابرات ماهواره‌اي به عنوان عضو مكملي در كنار فناوري انتقال اطلاعات از طريق كابل‌هاي مسي، فيبرهاي نوري و يا مخابرات راديويي عمل مي‌كند. اين ماهواره‌ها همچنين براي




ادامه مطلب ...


پنج شنبه 26 آبان 1390برچسب:, :: ::  نويسنده : احسان

 

امواج الكترومغناطيسي، حامل‌هاي كليه ارتباطات راديويي هستند. در مخابرات راديويي، اصلي‌ترين وجه شناسايي يك موج، فركانس آن است. بديهي است با توجه به گسترگي ارتباطات راديويي و زمينه كاربرد بسيار وسيع آن، به‌ويژه در بخش فضا، لازم است تا فضاي فركانسي بصورت قانون‌مند درآيد تا امواج مختلف با هم تداخل پيدا نكنند. به همين خاطر يك سازمان جهاني كه زير نظر سازمان ملل متحد اداره مي‌شود اين وظيفه را برعهده دارد. با اين وجود مساله تداخل فركانسي امواج راديويي هميشه به عنوان يك مشكل مطرح بوده است.




ادامه مطلب ...


پنج شنبه 26 آبان 1390برچسب:, :: ::  نويسنده : احسان

 

هفته جهاني فضا (WSW) مراسمي است كه هر ساله از 4 الي 10 اكتبر توسط مجمع عمومي سازمان ملل به عنوان جشن بين‌المللي علم و فناوري فضايي و سهم آن در بهبود شرايط زندگي بشر برگزار مي‌شود. در اكثر كشورهاي جهان طي اين هفته برنامه‌هاي متنوعي در جهت گسترش آگاهي‌هاي عمومي در مورد فضا و مزاياي آن برپا مي‌شود.




ادامه مطلب ...


پنج شنبه 26 آبان 1390برچسب:, :: ::  نويسنده : احسان