درباره وبلاگ


نجوم را بیاموزید ولی فقط برای شناخت بهتر خداوند ............
آخرین مطالب
پيوندها
نويسندگان


آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 27
بازدید دیروز : 27
بازدید هفته : 54
بازدید ماه : 1103
بازدید کل : 129959
تعداد مطالب : 1119
تعداد نظرات : 22
تعداد آنلاین : 1

نگاهی به فراسوی آسمان




علاقه‌مندان نجوم در سراسر جهان، به تماشای یکی از پدیده‌های نادر آسمانی پرداختند که تا 105 سال دیگر اتفاق نخواهد افتاد.

به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)،‌ پدیده گذر سیاره زهره از برابر خورشید در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه(16 و 17 خرداد) در اقصی نقاط جهان قابل مشاهده بود.

گذرهای زهره در جفتهای هشت ساله با فاصله دوره‌ای بیش از یک قرن رخ می‌دهند. در طول این گذر، سیاره زهره مانند یک لکه سیاه گرد از برابر چهره خورشید عبور می‌کند.

برای ستاره‌شناسان این گذر تنها یک منظره نادر سیاره‌ای نیست بلکه همچنین یکی از رویدادهایی است که آنها امیدوارند بتواند اشتیاق جمعی را در مورد جهان و جایگاه زمین در آن برانگیزد.

در حالی که که ستاره‌شناسان از جدیدترین فناوریها برای ثبت این گذر استفاده کرده‌اند، دون پتیت، فضانورد آمریکایی در ایستگاه فضایی بین‌المللی به ثبت تصاویر از این رویداد و به اشتراک گذاشتن آنلاین آنها پرداخته است.

زمان مشاهده گذر سیاره زهره از برابر خورشید در مناطق مختلف جهان:

لندن: 5:37

پکن: 6:10

قاهره: 6:38

توکیو: 7:10

سیدنی: 8:16

اوکلند: 10:15

برای دیدن تصاویر به ادامه مطلب بروید



ادامه مطلب ...


پنج شنبه 18 خرداد 1386برچسب:, :: ::  نويسنده : احسان

نوشیدن چای روی زمین کاری فرح بخش و ساده استچای میل دارید؟ مشکلی نیست. کمی آب در کتری بریزید و بگذارید روی اجاق٬ کبریتی بکشید و آتش را روشن کنید. حال چند دقیقه‌ای که صبر کنید هزاران حباب کوچک از کف ظرف برخواهند خواست و منظره خاطره‌انگیزی را زنده خواهند کرد. صدای دل‌انگیز قل قل آب و عطر خوب چای همه جا را پر خواهد کرد و حالا شما می‌مانید و یک فنجان چای خوشرنگِ خوش طعمِ قند پهلو. نوش جان!

خوب، حالا که یک فنجان چای با هم نوشیدیم اجازه دارم شغلتان را بپرسم. آه فضانورد هستید آخ آخ آخ باید با کمال تاسف به اطلاعتان برسانم که چای خوردن در فضا به سادگی و لذت بخشی زمین نیست. چرا؟ خب راستش را بخواهید توضیحش کمی سخت است. بنابراین اجازه دهید از ابتدا شروع کنیم. اول باید آتشی بیافروزیم.



ادامه مطلب ...


چهار شنبه 9 فروردين 1386برچسب:, :: ::  نويسنده : احسان

  محققان یکی از شرکتهای دانش بنیان استان همدان موفق به طراحی و ساخت نانولباس هوشمندی با قابلیت ثبت و ارسال اطلاعات پارامترهای حیاتی بدن انسان شدند که به گفته آنها از خاصیت خود تمیز شوندگی نیز برخوردار است.
حمید بادامی نجات که با همکاری پیمان سرحدی دیگر عضو باشگاه پژوهشگران جوان واحد دانشگاهی تویسرکان موفق به ابداع این لباس شده اند در گفت‌وگو با خبرنگار «فناوری» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اظهار کرد: این لباس در واقع یک کاپشن از جنس نانومواد است که قابلیت تمیز شوندگی دارد. بر روی این لباس سنسورهایی تعبیه شده که پارامترهای حیاتی و محیطی بدن مانند ضربان قلب، نبض، دما، رطوبت، فشار خون و موقعیت جغرافیایی را به کیت‌های کوچکی که بر روی لباس تعبیه شده می‌فرستد.

 



ادامه مطلب ...


شنبه 1 فروردين 1386برچسب:, :: ::  نويسنده : احسان

سازمان ملی هوا-فضای آمریکا، ناسا، سه شرکت خصوصی را برای طراحی نسل جدید سفینه های فضایی انتخاب کرده است.
شرکت های اسپیس اکس، بوئینگ و سیئرا نوادا قرار است فضاپیماهای جایگزین ناوگان شاتل های ناسا را طراحی کنند.
ناسا این شرکت ها را از میان فهرستی از موسسه های آمریکایی و اروپایی انتخاب کرده است.

 



ادامه مطلب ...


شنبه 1 فروردين 1386برچسب:, :: ::  نويسنده : احسان

  نخستین ماهواره خانگی دست‌ساز ماه دسامبر آینده به فضا پرتاب خواهد شد.
به گزارش سرویس فناوری خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، سونگ هو- جونگ، هنرمند اهل کره جنوبی سال‌ها وقت صرف ساخت قمر مصنوعی DIY خود کرده است. ماهواره وی از قطعات الکترونیکی ساخته شده است.
گفته می‌شود این نخستین ماهواره‌ ای است که به طور کامل توسط یک شخص منفرد ساخته شده است.

 



ادامه مطلب ...


شنبه 1 فروردين 1386برچسب:, :: ::  نويسنده : احسان

   کمتر از دو روز تا فرود مریخ نورد «کنجکاوی» ناسا بر سطح سیاره سرخ باقی مانده است.
به گزارش سرویس فناوری خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، روبات خودکار کنجکاوی (Curiosity) در ابعاد یک خودرو طراحی شده و قرار است توانایی گذشته یا حال این سیاره برای زندگی میکروبی را مورد بررسی قرار دهد.

 

 



ادامه مطلب ...


شنبه 1 فروردين 1386برچسب:, :: ::  نويسنده : احسان

یافته های جدید محققان مرکز تحقیقات هسته‌یی اروپا(سرن)، مهر تاییدی بر شواهد کشف ذره گریزان بوزون هیگز است.
به گزارش سرویس علمی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، نتایج جدید به دست آمده از برخورددهنده بزرگ هادرونی نشان داده که جستجو برای ذره بوزون هیگز که تصور می‌شود جرم تمام مواد را تامین کرده و انسجام جهان را در دست دارد، واقعا به پایان رسیده است
یک تیم از محققان سرن در بررسی شواهد ذره هیگز به یک سطح قطعیت 5.9 سیگما در مورد وجود این ماده رسیدند که به معنای احتمال یک در 550 میلیون عدم وجود بوزون هیگز و اتفاقی بودن آمار است.

 



ادامه مطلب ...


شنبه 1 فروردين 1386برچسب:, :: ::  نويسنده : احسان