درباره وبلاگ


نجوم را بیاموزید ولی فقط برای شناخت بهتر خداوند ............
آخرین مطالب
پيوندها
نويسندگان


آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 11
بازدید دیروز : 47
بازدید هفته : 58
بازدید ماه : 1107
بازدید کل : 129963
تعداد مطالب : 1119
تعداد نظرات : 22
تعداد آنلاین : 1

نگاهی به فراسوی آسمان




علامت سوالی بر پهنه کیهان

منجمان رصدخانه‌ای خصوصی در فنلاند با عکس‌برداری از دو سحابی سدربلاد 214 و شارپلس 170 که بخشی از سحابی فعال NGC 7822 هستند، موفق شدند این عکس را از علامت‌سوالی در فاصله 40 سال‌نوری از زمین ثبت کنند.

این منظومه در صورت‌فلکی قیفاووس واقع است و برای تهیه آن، چندین عکس سیاه‌و سفید در فیلترهای مختلف مانند قرمز، آبی و سبز گرفته و با استفاده از پردازش کامپیوتری روی هم مونتاژ شده‌اند. در این سحابی‌ها فعالیت شدید تولد ستارگان در جریان است و انرژی عظیم ناشی از تابش ستارگان جوان و داغ، گازهای سحابی‌ها را به نورافشانی واداشته است.



دو شنبه 1 اسفند 1385برچسب:, :: ::  نويسنده : احسان

سیاره مشتری که صورت فلکی ثور را در مسیر دایره البروج طی می کند تا پایان مردادماه میهمان آسمان است و تا طلوع خورشید می توان آن را رصد کرد.
به گزارش خبرنگار مهر، سیاره مشتری یا برجیس بزرگترین سیاره سامانه خورشیدی است. از نظر فاصله از خورشید، این سیاره پنجمین سیاره بعد از تیر، ناهید، زمین و بهرام است. مشتری گوی غول پیکری از مخلوط گاز و مایع است. سطح این سیاره از ابرهای ضخیم زرد، قرمز، قهوه ای و سفید رنگ پوشیده شده است.
این سیاره منظومه خورشیدی دارای 63 قمر است که ۱۶ قمر آن قطری بیش از ۱۰ کیلومتر دارند. "آیو"، "اروپا"، "گانیمد" و "کالیستو"از مهمترین قمرهای مشتری است. این چهار قمر به قمرهای گالیله ای مشهور هستند؛ چراکه گالیله این چهار جرم آسمانی را در سال ۱۶۱۰ به وسیله اولین تلسکوپ کشف کرد.



ادامه مطلب ...


شنبه 1 فروردين 0برچسب:, :: ::  نويسنده : احسان