درباره وبلاگ


نجوم را بیاموزید ولی فقط برای شناخت بهتر خداوند ............
آخرین مطالب
پيوندها
نويسندگان


آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 5
بازدید دیروز : 31
بازدید هفته : 5
بازدید ماه : 317
بازدید کل : 130414
تعداد مطالب : 1119
تعداد نظرات : 22
تعداد آنلاین : 1

نگاهی به فراسوی آسمان




رابرت هاردينگ، عكاس اروپايي در لحظه شليك صاعقه از ميان يك ابر بر روي يك آبشار عظيم دست به ثبت اين رويداد جالب توجه زده است.

به گزارش سرويس علمي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، اين تصوير در نزديكي آبشار بلند 250 متري كائتور در گويان آمريكاي جنوبي به ثبت رسيده است.

با تركيب نور خورشيد، ‌صاعقه آسماني و آب در حال ريزش از آبشار، هاردينگ توانسته طبيعت را به شكل چشم‌نوازي به تصوير بكشد.

 

رودخانه پوتارو از ميان پارك كائتور عبور كرده و اين آبشار ديدني را ايجاد كرده است. اين رود از يك ريزش آب 886 متري و بيش از 136 هزار ليتر آب داراي تانن در ثانيه برخوردار بوده كه در پوششي از مه و رنگين كمان در يك تنگه صخره‌اي فرو مي‌ريزد.

 

 

آبشار كائتور يكي از بلندترين و ديدني‌ترين آبشارهاي جهان است.



چهار شنبه 18 مرداد 1391برچسب:, :: ::  نويسنده : احسان

متخصصان سوئيسي موفق به طراحي كوچك‌ترين اسلحه كاربردي جهان شدند.

به گزارش سرويس فناوري خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اسلحه موسوم به SwissMiniGun C1ST يك كاليبر شش تيرانداز دومنظوره .09 است كه فقط 5.5. سانتي‌متر طول دارد و وزن آن نيز 19.8 گرم عنوان شده است.

اين اسلحه محصول شركت SwissMiniGun سوئيس بوده و يك فناوري دومنظوره مينياتوري است كه هر بار كه ماشه كشيده مي‌شود، شليك مي‌كند و به كوك كردن آن قبل از شليك نيازي نيست.

اسلحه جديد در كتاب گينس ركورددار عنوان كوچك‌ترين روولور در حال عملكرد جهان است.

فناوري C1ST داراي يك جلد چرمي است كه مانع از گم‌شدن آن در جيب مي‌شود.

اين تكنولوژي به .357 Magnum Colt Python شباهت دارد اگرچه اندازه آن 23 درصد اين اسلحه عنوان شده و شركت سازنده آن را بنا بر خواسته‌هاي مشتريان تغيير داده و اصلاح مي‌كند.

بهاي كوچك‌ترين اسلحه كاربردي جهان شش هزار و 705 دلار اعلام شده است.



سه شنبه 17 مرداد 1391برچسب:, :: ::  نويسنده : احسان
 

كاوشگر «كنجكاوي» امروز (سه‌شنبه) نخستين تصوير رنگي از محل فرود خود در دهانه گيل را به زمين ارسال كرد.

به گزارش سرويس فناوري خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، اين تصوير مه‌آلود در عصر روز فرود كاوشگر به سياره سرخ (دوشنبه) توسط دوربين «ماهيل»(MAHLI) مريخ نورد از مناظر رو به شمال «كنجكاوي» به ثبت رسيده است.

ناسا به امروز به عنوان «سول يك» كه اولين روز عمليات مريخي است، ‌اشاره مي‌كند.

اين تصوير در دور دست به نمايش ديواره و لبه دهانه گيل مي‌پردازد. به دليل پوشيده شدن پوشش غبار متحرك دوربين با غبار حاصل از فرود كنجكاوي بر سطح مريخ، اين تصوير تا حدي مه‌آلود و تيره است.



ادامه مطلب ...


سه شنبه 17 مرداد 1391برچسب:, :: ::  نويسنده : احسان

راز یکی از مشهورترین تصاویر نجومی که از آن با عنوان ستونهای خلقت یاد می کنند؛ کشف شد.
تلسکوپ فضایی هابل در سال 1995 تصویری از چند ستون به  ارتفاع 4 سال نوری را ثبت کرد که به ستون های خلقت (pillars of creation) مشهور شدند این ستون ها در میان سحابی عقاب (m16) و در فاصله 7 هزار سال نوری از زمین قرار دارند.
این در حالی است که این ستون ها به واسطه یک "انفجار ابر نواختری" که در حدود 6 هزار سال پیش رخ داده است، منفجر و نابود شده اند اما نور حاصل از این انفجار که شکل جدید این سحابی را تشکیل داده طی هزاران سال آینده به زمین نمی رسد.
تاکنون کارشناسان درباره چگونگی شکل‌گیری این ستونها اطمینان کامل نداشتند.



ادامه مطلب ...


سه شنبه 17 مرداد 1391برچسب:, :: ::  نويسنده : احسان

  استاد ایرانی فیزیک و نجوم رصدی دانشگاه «ریورساید» کالیفرنیا با بیان اینکه از مهبانگ (انفجار بزرگ) و ابتدای پیدایش جهان، حدود 13 میلیارد سال گذشته است، گفت: طبق محاسبات، جهان 35 میلیارد سال پس از پیدایش یعنی تا حدود 21 میلیارد سال دیگر نابود خواهد شد.
دکتر بهرام مبشر، کیهان‌شناس بزرگ ایرانی دانشگاه «ریورساید» کالیفرنیا و کاشف دورترین خوشه کهکشانی جهان که در دومین همایش عظمت کائنات در دانشگاه صنعتی امیرکبیر سخن می‌گفت، اظهار کرد: هدف من این است که برای شما دانشجویان، سوال ایجاد کنم تا متوجه شوید که این مسائل قابل تفکر است.



ادامه مطلب ...


سه شنبه 17 مرداد 1391برچسب:, :: ::  نويسنده : احسان

یک راکتور هسته‌ای چگونه کار می‌کند؟
بیشتر نیروگاه‌های هسته‌ای، مانند آنهایی که در نیروگاه فوکوشیما دایچی ژاپن قرار دارند، در حقیقت کتری‌های بسیار پیچیده‌ای هستند که آب را برای تولید نیروی برق به جوش می‌آورند.
آنها برای تامین انرژی مورد نیاز خود، به شکافت هسته‌ای وابسته‌اند؛ شکافت هسته‌ای به فرایند تقسیم هسته یک اتم به دو اتم کوچک‌تر گفته می‌شود که علاوه بر تولید دو اتم جدید، انرژی گرمایی را آزاد می‌کند و تعدادی نوترون را نیز به اطراف می‌فرستد. اگر هسته یک اتم دیگر یکی از این نوترون‌ها را جذب کند، ناپایدار خواهد شد و خود نیز فرایند شکافت را خواهد پیمود، که در نتیجه آن، گرما و نوترون آزاد بیشتری به دست خواهد آمد.
واکنش زنجیره‌ای حاصله همین طور ادامه خواهد یافت، و یک منبع دائمی از گرما را برای تبخیر آب، چرخاندن توربین‌های بخار و در نتیج
ه تولید برق، فراهم می‌کند.




ادامه مطلب ...


دو شنبه 16 مرداد 1391برچسب:, :: ::  نويسنده : احسان

دانه های برف چگونه به وجود می آیند ؟ شکل های زیبا و متقارن دانه های برف چگونه ایجاد می شوند ؟ چرا بعضی دانه ها مسطح و بعضی دیگر حالت حجیم و استوانه ای دارند ؟ آیا می دانستید تا کنون حتی دو دانه برف کاملا مشابه یافت نشده اند ؟ شکل دانه های برف در نقاط مختلف متفاوت است ؟ آیا می دانستید مطالعه بلورهای برف یک شاخه از فیزیک است ؟ در اینجا پاسخ این پرسش ها را خواهید یافت …
تا کنون کسی را دیده اید که یک دانه برف را نگاه کند و از شکل ستاره مانند آن شگفت زده نشود؟البته این بلورهای یخی متنوع تر از آن هستند که بتوانید فکرش را بکنید.



ادامه مطلب ...


دو شنبه 16 مرداد 1391برچسب:, :: ::  نويسنده : احسان